Advertisement

Katharina Liensbergerová - Šampionka Strachová: Vlhová je k sobě moc kritická. Jak ... / Katharina liensbergerová (vľavo) sa s martou bassinovou tešia zo zlatých medailí.

Katharina Liensbergerová - Šampionka Strachová: Vlhová je k sobě moc kritická. Jak ... / Katharina liensbergerová (vľavo) sa s martou bassinovou tešia zo zlatých medailí.. Katharina liensberger (born 1 april 1997) is an austrian world cup alpine ski racer, and specializes in the technical events of slalom and giant slalom. Je těžké tady vyhrát a vítězství potvrdit je ještě náročnější. Katharina liensbergerová (aut) +1.97 15. Keď som prišla do cieľa, tak som cítila, že niečo som mohla prejsť aj lepšie. Born in feldkirch, vorarlberg, liensberger made her world cup debut in 2016 and gained her first podium in 2019.

Zo zlata sa napokon radovala aj liensbergerová. Standings through 10 january 2021. Katharina liensbergerová ju neprekonala, no shiffrinová následne ukázala fantastický výkon a v cieli zdolala +0,58 s, 3. Katharina liensbergerová (rak.) 231, 5. Katharina liensbergerová (aut) +1.97 15.

Fantastická Petra Vlhová vyhrala v Levi prvý slalom sezóny ...
Fantastická Petra Vlhová vyhrala v Levi prvý slalom sezóny ... from www.sportdnes.sk
Petra vlhová (sr) +1,03, 4. Keď som prišla do cieľa, tak som cítila, že niečo som mohla prejsť aj lepšie. Katharina truppeová také předvedla dobrou jízdu, ale se ztrátou jednadvaceti setin je to až čtvrté místo. Petra vlhová vyhrala slalom svetového pohára v chorvátskom záhrebe. A verím, že tie stotinky raz budú na mojej strane, uviedla katharina liensbergerová v rozhovore pre orf, cituje ju aj portál. Marta bassinová, katharina liensbergerová zeva lyžařka katharina liensbergerová z rakouska a marta bassinová z itálie v paralelním závodě. Katharina liensbergerová předvedla fantastickou jízdu a vede o půl sekundy! Je těžké tady vyhrát a vítězství potvrdit je ještě náročnější.

1997), specializuje se na točivé disciplíny.

Katharina liensbergerová (rak.) +0,11 s, 3. Katharina liensbergerová ju neprekonala, no shiffrinová následne ukázala fantastický výkon, ubrala z času ďalšiu sekundu a tri stotiny a zaútočila na zlato. Katharina liensbergerová předvedla fantastickou jízdu a vede o půl sekundy! Katharina liensbergerová (aut) +1.97 15. Katharina liensbergerová (rak.) 231, 5. Coralie frasseová sombetová (fra) +1.99 16. Rakouská alpská lyžařka katharina liensbergerová (*1. Tretia bola domáca katharina liensbergerová, ktorá na vlhovú strácala 0,65 sekundy. Katharina liensbergerová ju neprekonala, no shiffrinová následne ukázala fantastický výkon a v cieli zdolala +0,58 s, 3. 1997), specializuje se na točivé disciplíny. Katharina liensbergerová (vľavo) sa s martou bassinovou tešia zo zlatých medailí. Profil officiel de l'athlète olympique katharina liensberger (né(e) le 31 mars 1997), incluant jeux, médailles, résultats, photos, vidéos et actualités. Katharina liensbergerová (rak.) +1,43, 5.

9,517 likes · 1,339 talking about this. Katharina liensbergerová (aut) +1.97 15. Tretia bola domáca katharina liensbergerová, ktorá na vlhovú strácala 0,65 sekundy. Katharina liensbergerová předvedla fantastickou jízdu a vede o půl sekundy! Katharina liensbergerová (rak.) +1,43, 5.

Fantázia: Petra Vlhová vyhrala nočný slalom vo Flachau ...
Fantázia: Petra Vlhová vyhrala nočný slalom vo Flachau ... from www.24hod.sk
Keď som prišla do cieľa, tak som cítila, že niečo som mohla prejsť aj lepšie. Katharina liensbergerová (vľavo) sa s martou bassinovou tešia zo zlatých medailí. Katharina liensbergerová (rak.) katharina liensbergerová predviedla fantastickú jazdu, v cieli je prvá s obrovským náskokom 1,33 sekundy a je to najrýchlejšia jazda druhého kola! Tretia bola domáca katharina liensbergerová, ktorá na vlhovú strácala 0,65 sekundy. 1997), specializuje se na točivé disciplíny. Druhá bola domáca rakúšanka katharina liensbergerová (+0,11 s), tretia skončila američanka 1. Katharina liensbergerová ju neprekonala, no shiffrinová následne ukázala fantastický výkon, ubrala z času ďalšiu sekundu a tri stotiny a zaútočila na zlato. Na druhom mieste skončila rakúšanka katharina liensbergerová (vľavo).

Domáca lyžiarka marta bassinová (24) a rakúšnka katharina liensbergerová (23) sa spoločne stali prvými majsterkami bassinová majsterkou sveta:

Standings through 10 january 2021. Katharina liensbergerová (aut) +1.97 15. Petra a mikaela ukazujú, čo je v ľudských možnostiach, tvrdí katharina liensbergerová. Petra vlhová vyhrala slalom svetového pohára v chorvátskom záhrebe. Marta bassinová, katharina liensbergerová zeva lyžařka katharina liensbergerová z rakouska a marta bassinová z itálie v paralelním závodě. Rakouská alpská lyžařka katharina liensbergerová (*1. Dubna 1997) je rakouská světová závodnice v alpském lyžování a specializuje se na technické události slalomu a obrovského slalomu. 9,517 likes · 1,339 talking about this. Katharina liensbergerová (rak.) katharina liensbergerová predviedla fantastickú jazdu, v cieli je prvá s obrovským náskokom 1,33 sekundy a je to najrýchlejšia jazda druhého kola! Katharina liensbergerová (rak.) +0,11 s, 3. Michelle gisinová (švaj.) 1:42,05 min, 2. Petra vlhová (sr) +1,03, 4. Najnovšie správy zo sveta športu, aktuálne výsledky, tabuľky, videá a fotografie.

Druhá bola domáca rakúšanka katharina liensbergerová (+0,11 s), tretia skončila američanka 1. Marta bassinová, katharina liensbergerová zeva lyžařka katharina liensbergerová z rakouska a marta bassinová z itálie v paralelním závodě. See more of liensberger katharina on facebook. Katharina liensbergerová (rak.) 231, 5. Petra vlhová vyhrala slalom svetového pohára v chorvátskom záhrebe.

VIDEO Fenomenálna Vlhová: Slovenská kráľovná zničila ...
VIDEO Fenomenálna Vlhová: Slovenská kráľovná zničila ... from sportky.zoznam.sk
Katharina liensbergerová (rak.) katharina liensbergerová predviedla fantastickú jazdu, v cieli je prvá s obrovským náskokom 1,33 sekundy a je to najrýchlejšia jazda druhého kola! 1997), specializuje se na točivé disciplíny. Standings through 10 january 2021. Swennová larssonová ju nedokázala prekonať. Je těžké tady vyhrát a vítězství potvrdit je ještě náročnější. Katharina liensberger (born 1 april 1997) is an austrian world cup alpine ski racer, and specializes in the technical events of slalom and giant slalom. See more of liensberger katharina on facebook. Katharina liensbergerová ju neprekonala, no shiffrinová následne ukázala fantastický výkon a v cieli zdolala +0,58 s, 3.

Katharina liensbergerová (rak.) +1,43, 5.

Coralie frasseová sombetová (fra) +1.99 16. Profil officiel de l'athlète olympique katharina liensberger (né(e) le 31 mars 1997), incluant jeux, médailles, résultats, photos, vidéos et actualités. Katharina liensbergerová (rak.) 235, 4. Katharina liensbergerová (rak.) 231, 5. Katharina liensbergerová měla na startu k dobru 38 setin proti maren skjøldové a ten si udržela. See more of liensberger katharina on facebook. Petra vlhová (sr) +1,03, 4. Katharina liensberger (born 1 april 1997) is an austrian world cup alpine ski racer, and specializes in the technical events of slalom and giant slalom. Swennová larssonová ju nedokázala prekonať. Katharina liensbergerová (rak.) +1,43, 5. Keď som prišla do cieľa, tak som cítila, že niečo som mohla prejsť aj lepšie. Marta bassinová, katharina liensbergerová zeva lyžařka katharina liensbergerová z rakouska a marta bassinová z itálie v paralelním závodě. Katharina liensbergerová si v první finálové jízdě najela na bassinovou půl vteřinový náskok.

Katharina truppeová také předvedla dobrou jízdu, ale se ztrátou jednadvaceti setin je to až čtvrté místo liensberger. Na druhom mieste skončila rakúšanka katharina liensbergerová (vľavo).

Post a Comment

0 Comments